På denne siden publiserer vi alle våre videoer:

Vet du hva glaukom/grønn stær er? Hvem rammes? Hvordan oppdages det? Hvem rammes? I løpet av to minutter gir øyelege Turid Skei Tønset deg svarene.

Denne gangen er temaet kommunikasjon med legen på Glaukom-TV. Ellen Heiberg, som svarer på likepersontelefonen, oppsummerer sine erfaringer og eksempler.

Ellen Heiberg deler sine erfaringer fra å betjene likepersontelefonen til Norsk Glaukomforening.

Lær om glaukom i intervju med avdelingsoverlege Frank Jenssen ved øyeavdelingen på Haukeland Universitetssykehus.

Norsk Glaukomforening har laget denne informasjonsvideoen som viser hvordan man som glaukomiker best drypper øynene sine.

Se og hør Finn Eikeland fortelle om sitt liv med grønn stær.

Laila Baardseth forteller åpent og personlig om deres liv og hverdag som foreldre til et barn med glaukom. Se og hør den sterke og rørende historien fra Norsk Glaukomforenings likepersonkurs på Gardermoen .

Se utdrag fra intervju med glaukomiker Berit Fredvig-Erichsen.

Her er et utdrag fra intervjuet med Steinar Eliassen i Tromsø som er på forsiden av «Å Leve med glaukom» 2 2014.

Se et utdrag fra foredraget til øyelege Einar Krefting sitt foredrag på folkemøtet til Norsk Glaukomforening i Tromsø august 2014.

Se denne multimediale videoen med lyd, tekst, foto og film om Martine Alexandra Hassel Baardseth (9) som ble født med glaukom på begge øynene. Du kan lese hele hennes livshistorie i vårt medlemsblad «Å leve med glaukom» 1/2014.

Bli med bak fasaden på øyeavdelingen på St. Olavs hospital og få en kort omvisning og forklaring på en kontroll med øyesykepleier Anne-Kristine Gudmestad.