Talende Web

Vellykket folkemøte i Tromsø

Det ble et flott gjennomført folkemøte i i Tromsø for ca 40 oppmøte som fikk god orientering om den snikende øyesykdommen glaukom onsdag 27. september på TUIL Arena.

En stor takk fra Glaukomforeningen til øyelege Einar Krefting fra Universitetssykehuset i Tromsø som holdt hovedinnlegget under folkemøtet i nord. 

Einar Krefting viste seg igjen som en eminent innleder med en egen evne til å formidle tydelig og forståelig hva sykdommen innebærer og hans råd til glaukompasienter. Han er ikke bare genuint interessert i glaukom som sykdom, men også opptatt av glaukompasientenes ve og vel. Han er nå også «hele Norges øyelege» etter å ha vært det bærende elementet i Glaukomforeningens filmserie som forklarer glaukom og behandlingsalternativene for å kontrollere sykdommen. 

Folkemøtet ble ledet av styremedlem i Glaukomforeningen Lilly Martinsen som tok imot alle deltakerne og innledet om foreningens tjenester og virke. Norsk Glaukomforening fyller 25 år i år, og det er andre gang at vårt mange-årige styremedlem Lilly arrangerer folkemøte i hjembyen Tromsø. 

Filmene med Einar Krefting kan du se her

Publisert:
23. oktober 2023

Siste innlegg