Talende Web

Bli med i europeisk undersøkelse

Glaukompasienter fra hele Europa inviteres nå til å delta i en europeisk undersøkelse om hvordan vi opplever sykdommen og helsetilbudet vi får i denne forbindelsen. Glaukomforeningen oppfordrer alle glaukompasienter eller pårørende til å delta.

Undersøkelsen er anonym og tar kort tid å besvare. Glaukomforeningen vil få tilgang til sammensatte resultater fra alle som har svart i Norge og i Europa. Dette vil være meget nyttig for vårt arbeid. Det er ingen av spørsmålene vi vurderer som sensitive. 

Du åpner undersøkelsen på en pc, nettbrett eller mobil fra denne nettadressen og besvarer den i din nettleser: https://www.surveymonkey.co.uk/r/QNDN878.

Det kreves ikke annet enn en ordinær nettleser for å svare på spørsmålene.

Det er fint om flest mulig kan svare i løpet av kort tid. Undersøkelsen stenger 28. juni.

Det er den europeiske paraplyorganisasjonen European Glaucoma Society som står bak denne undersøkelsen, og den sendes nå ut i Norge med støtte fra Norsk Glaukomforening. Undersøkelsen er nettbasert og både spørsmål og svar kan gis på norsk. 

På grunn av tid brukt på oversettelse og produksjon av flere språkvarianter, er det allerede kommet inn en rekke svar fra andre land. For eksempel har alt 600 besvart spørreskjemaet i Sverige. Vi håper på mange svar også fra Norge.  

Publisert:
13. juni 2023

Siste innlegg